HTML

NORMAFÁZÓK, avagy a KÜRT Zrt. bicajos csapata.

- Mi a különbség a fa és a bicikli között? - Fán nem lehet biciklizni, de biciklin lehet fázni. :-) Ez így nem teljesen igaz, mert van a Normafa, amire fel lehet bicajozni. Ennek bizonyítása érdekében elhatároztuk, hogy mi, vagyis a KÜRT Zrt. bicajosai, egy héten legalább egyszer feltekerünk oda Budaörsről. Ez a blog a naplója a Normafás túráinknak.

2011.08.02-i túra leírása

2011.08.03. 11:03 Normafázók

Résztvevők:
Bartal László
Fabiányi Gábor
Szekeres Gábor
Megtett út hossza: 20,6 km
Megtett szint: kb. 600 m
A túra teljes ideje: 2 óra 05 perc
A túra nettó ideje: kb. 1 óra 27 percNormafáig tartó út nettó ideje: kb. 1 óra Normafáig tartó út bruttó ideje: 1 óra 9 perc (indulás: 17:25 / szárny: 17:54 / Normafa: 18:34 / Normafa elindulunk le: 19:03 / Kürt: 19:30 )
GPS adatok: http://www.sports-tracker.com/#/workout/surfersirl/8lqho3bnlt442bop
Megjegyzések, leírások:

 

A túra jelszava: Ha én egyszer bepattintom! Az ott is marad!J

Mindhárom lelkes normafázó ugyanis SPD-vel erősítve indult útnak, de ennek ellenére borulás nem volt, csak ki. J

Gabesz feszített tempót diktált, ami jót tett az én múló megfázásomnak, de rendesen adott FabiGabi kezdődő  frissapukás kimerültségének. Szatírt nem láttuk, persze lehet, h a kimerültségtől nem láttunk 1 méternél messzebb. A trükkös-kövesen nem sikerült felkaptatnunk ez alakalommal. A nedves kövek megint tréfásabbnak bizonyultak, mint azt tapasztaltuk eddig. Ettől szép, és egyre csak szebb ez a túra. Az ösvények egyre alacsonyabbak, az árkok egyre mélyebbek, a sár egyre kevésbé zavaró.

A réteses is újdonsággal készült, melyet diós rétes névre keresztelt. Gabesz próbálta csak, de ő elégedettséggel nyugtázta a választást. Én főételt és desszertet is választottam, káposztás és meggyes-túrós rétes formájában.

ettől aztán mentünk is lefelé mint a gyors hegyi patak. FabiGabi élt a helyi lakosok előnyeivel, így a túra végén elbúcsúzott tőlünk, h ketten guruljunk felfrissülve a Kürt parkolóba.

Tervek is vannak már a köv. alkalomra: két csapat lesz. Egyik Erzsébet-kilátóhoz megy, másik réteseshez, mindkettő a rétesesnél találkozik. Majd meglátjuk! J

Bartal László

A túráról képekben:


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kurtosnormafazok.blog.hu/api/trackback/id/tr33122376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása