HTML

NORMAFÁZÓK, avagy a KÜRT Zrt. bicajos csapata.

- Mi a különbség a fa és a bicikli között? - Fán nem lehet biciklizni, de biciklin lehet fázni. :-) Ez így nem teljesen igaz, mert van a Normafa, amire fel lehet bicajozni. Ennek bizonyítása érdekében elhatároztuk, hogy mi, vagyis a KÜRT Zrt. bicajosai, egy héten legalább egyszer feltekerünk oda Budaörsről. Ez a blog a naplója a Normafás túráinknak.

2013.04.17-i túra leírása

2013.04.18. 00:53 Normafázók

Résztvevők:
Fabiányi Gabi
Hegedűs Gyula
Klement Gabi
Kóczián Tibi
Márton Miki
Megtett út hossza: 18,3 km
Megtett szint: 755/766 m
A túra teljes ideje: 2 óra 20 perc
A túra nettó ideje:
?
Normafáig tartó út nettó ideje:
1 óra 49 perc
Normafáig tartó út bruttó ideje: 1 óra 17 perc (indulás: 17:19 / szárny: kb. 40 perc, majd nem a szokványos úton mentünk./ Normafa 18:40 / Normafáról elindultunk le ? / szárny ? / Kürt 19:39 )
GPS adatok: http://www.sports-tracker.com/#/workout/gklement/7e1fa8pa21cggqqc

Megjegyzések, leírások:

Klement Gabi új bicajjal csatlakozott a csapathoz, és derekasan végig küzdötte a távot, amiért rengeteg rétessel jutalmazta magát fent a Normafán.:-) Szóval ez a túra nem volt a szokásos. Gábor új bicaja és persze ő is, meg az útvonal változtatás is fel és le újdonság volt, és a rétesest is nyitva találtuk, ja és persze szivárvány is volt.
Szarny_szivarvany_600x450.JPGSzarnynal_600x450.JPGNormál úton haladtunk felfelé, de az aszfaltúton a KFKI alatt Gyula javaslatára nem mentünk el jobbra, hanem azt kihagytuk, és utána a KFKI alatt balra fordultunk, és onnan megint a szokásos úton fel Normafára. Miki is velünk tartott. Normafan_600x450.JPGNormafan_a_csapat_600x450.JPGFent nagy volt az öröm, mert nyitva volt a réteses. Jó idő volt, sütött a nap, igaz lemenőben volt, így bágyadtabb fénnyel, de jó langyos idő volt, nem fáztunk a padon üldögélve, miközben elfogyasztottuk a réteseket. Rétes mellé volt igazi meggylé is, ami semmilyen tartósító szert nem tartalmazott, igazi finomság volt. Aztán eljött a legurulás ideje is. Miki szokásosan elvált, saját útján ment haza. Gyula javaslatára új úton indultunk el lefelé, a kerítések melletti ösvényeken gurultunk le a KFKI alatt levő aszfaltútig. Gyula kicsivel az aszfaltút előtt elbúcsúzott tőlünk, és Budakeszi felé vette az irányt. Mi ezután mondhatni már, hogy a tradicionális utunkon haladtunk tovább le, csak Klement Gabi kavart egy kicsit a szárnynál, de a murvás tetején megint együtt volt a csapat. Fabi Gabi a saját útján ment haza, mi meg ketten Klement Gabival a megszokott úton a Hollósy cukrászda felé száguldottunk le Kürthöz.
Összefoglalva, megint volt egy jó kis tekerés, remélhetőleg sok ilyen lesz még ebben a szezonban. :-)

Börs,2013.04.17

Tibi



Szólj hozzá!

Címkék: bicaj bringa normafa kürt

A bejegyzés trackback címe:

https://kurtosnormafazok.blog.hu/api/trackback/id/tr285232439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása