HTML

NORMAFÁZÓK, avagy a KÜRT Zrt. bicajos csapata.

- Mi a különbség a fa és a bicikli között? - Fán nem lehet biciklizni, de biciklin lehet fázni. :-) Ez így nem teljesen igaz, mert van a Normafa, amire fel lehet bicajozni. Ennek bizonyítása érdekében elhatároztuk, hogy mi, vagyis a KÜRT Zrt. bicajosai, egy héten legalább egyszer feltekerünk oda Budaörsről. Ez a blog a naplója a Normafás túráinknak.

2013.05.22-i túra leírása

2013.05.24. 09:17 Kóczián Tibi

Résztvevők:
Fabiányi Gabi
Márton Miki
Kóczián Tibi
Megtett út hossza: ? km
Megtett szint: ? m
A túra teljes ideje: 1 óra 49 perc
A túra nettó ideje: ?

Normafáig tartó út nettó ideje:
1 óra 2 perc
Normafáig tartó út bruttó ideje: 1 óra 11 perc (indulás: 17:39 / szárny: 18:12./ KFKI 18:29 / Úttörővasút 18:45 / Normafa 18:50 / Normafáról elindultunk le ? / szárny:19:34 / Kürt 19:40 )

Megjegyzések, leírások:

Szokásos úton mentünk fel, Miki a KFKI előtti aszfalton rövidített. Normafán volt minden a meggylétől a mákos rétesig. Ki is használtuk a lehetőségeket.
Már az indulásnál éreztük, hogy szokatlanul hideg a levegő, szerencsére készültünk volt nálunk szél vagy esőkabát. Miki most nem haza felé vette az irányt a Normafáról, hanem velünk együtt gurult le, vissza a Kürthöz. Ez volt az első ilyen útja. :-) Meglepő ennyi idő után, de így alakult. Gyula fajta úton ereszkedtünk, majd a szokásoson a szárnyig. Az kora délutáni zivatar által feláztatott utak néhol ragadtak a sártól, csúszós földből kiálló gyökerek nehezítették a lejutást. Miki többször el is esett, kicsúszott a kereke a lekopott gumiköppenyének köszönhetően. Így a ,,szokásos száguldozás" helyett lassú, óvatos legurulásban haladtunk. Most nem mentünk fel a szárnyhoz, mert Gobor sietett, időd takarítottunk meg így. a Kürthöz már csak Mikivel kettesben értünk le, Gábor egyenest haza vette az irányt.
Megint tekertünk egy jót! :-)


Börs. 2013.05.24

Tibi



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kurtosnormafazok.blog.hu/api/trackback/id/tr1005315707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása