HTML

NORMAFÁZÓK, avagy a KÜRT Zrt. bicajos csapata.

- Mi a különbség a fa és a bicikli között? - Fán nem lehet biciklizni, de biciklin lehet fázni. :-) Ez így nem teljesen igaz, mert van a Normafa, amire fel lehet bicajozni. Ennek bizonyítása érdekében elhatároztuk, hogy mi, vagyis a KÜRT Zrt. bicajosai, egy héten legalább egyszer feltekerünk oda Budaörsről. Ez a blog a naplója a Normafás túráinknak.

2011.09.07-i túra leírása

2011.09.08. 14:27 Normafázók

Résztvevők:
Bartal Laci
Kiss Petivel (srác a Bixpert-től)
Megtett út hossza: 19,3 km
Megtett szint: kb. 500 m
A túra teljes ideje: 1 óra 50 perc
A túra nettó ideje: ?Normafáig tartó út nettó ideje: 56 perc(szárnyig 25 perc!) Normafáig tartó út bruttó ideje: 1 óra
GPS adatok:
http://www.sports-tracker.com/#/workout/surfersirl/9bsa1hdprinf0q0u

A másnapi időjárási kilátásoktól hajtva szerdán nekivágtunk ismét a szokott útnak. A hirtelen formálódó csapat úgy tűnt 2 hullámban indul neki, melynek az 1. hullámát Peti (BIxpert, exbérlő, hűtlen kutya :-) ) és jómagam alkottuk, 2.-at pedig Tibi, Miki, és Bogi mindent megtekerő Csabi barátja.
Csabi montis múltját elnézve úgy döntöttünk, h egyetlen esélyünk a méltóságunk megtartására a korai indulás, így jutva némi handicaphez.

Petivel így jól meg is nyomtuk az elejét, 25 perc a szárnyhoz. Persze ennek meglett a böjtje, mert a vasúti síneknél már nem volt nehéz meghozni a döntés, h nem megyünk az Erzsébet-kilátóhoz, inkább rétessel büntetjük magunkat az 56 perces nettó menetidőért. :-)
A döntés jónak bizonyult. Jéghideg sör és 2-2 rétes volt fejenként a jutalom. Ami furcsa volt, h a 2. hullám nem ért partot. Vártunk egy darabig, aztán bízva a útközbeni találkozás örömében elindultunk visszafelé, de ott sem találkoztunk. Ma már kiderült, h a 2. hullám mára tolódott, és ma fogja irdatlan lendülettel végigmosni a rétesező oázis partjait! 
Jó ízű túra volt nagyon. Felfelé átbeszéltük a vitorlázási elméletekkel kapcsolatos gubancokat, lefelé a sörtől, sebességtől csöndesebben gurultunk hazafelé, elégedetten gondolatainkban kalandozva.

Üdv,

Laci

 

U.i.:

Tibi megjegyzése:

56 perc nettó idő alatt jutott fel a Normafára  Bartal Laci és Kiss Peti (Bixpert arc).
GRATULA NEKIK!

Lájkoljátok a fácsebúkon! Annyit mindenképpen megérdemelnek.
Napra pontosan pont kettő hónappal ezelőtt „Laci vezetésével” egy csapat ugyancsak 56 perc alatt jutott fel: http://kurtosnormafazok.blog.hu/2011/07/07/2011_07_07_i_tura_leirasa
Persze Lacinak már volt jobb ideje is, 53 perc nettó és egyben bruttó idő, de az nem csapatban történt: http://kurtosnormafazok.blog.hu/2011/07/11/2011_07_11_i_tura_leirasa
Ma is megyünk, ha minden összejön. :-) Csapatkapitány Szekeres Gabi lesz.

2011.09.08.

Tibi
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kurtosnormafazok.blog.hu/api/trackback/id/tr653211495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása