HTML

NORMAFÁZÓK, avagy a KÜRT Zrt. bicajos csapata.

- Mi a különbség a fa és a bicikli között? - Fán nem lehet biciklizni, de biciklin lehet fázni. :-) Ez így nem teljesen igaz, mert van a Normafa, amire fel lehet bicajozni. Ennek bizonyítása érdekében elhatároztuk, hogy mi, vagyis a KÜRT Zrt. bicajosai, egy héten legalább egyszer feltekerünk oda Budaörsről. Ez a blog a naplója a Normafás túráinknak.

2013.04.24-i túra leírása

2013.04.25. 14:18 Normafázók

Résztvevők:
Fabiányi Gabi
Hegedűs Gyula
Kóczián Tibi
Márton Miki
Megtett út hossza: ? km
Megtett szint: ? m
A túra teljes ideje: 1 óra 56 perc
A túra nettó ideje:
?
Normafáig tartó út nettó ideje:
 ? óra ? perc
Normafáig tartó út bruttó ideje: ? óra ? perc (indulás: 17:22 / szárny: 17:56 (nettó 29 perc), majd nem a szokványos úton mentünk./ Normafa ? / Normafáról elindultunk le 18:55 / szárny 19:12 / Gáborral elválunk 19:16 / Kürt 19:18 )

Megjegyzések, leírások:

A KFKI alatt levő aszfaltútig a szokásos úton jutottunk el, de utána tovább haladtunk az aszfatúton és a KFKI-hoz érve balra bevágtunk az erdőbe, majd fel jobbra a kerítések mellett Normafáig. Azt hiszem ez volt az eddigi legrövidebb útvonalunk. Miki hosszabbított csak, mert ő nem a kerítések mellett jött utánunk, hanem a szoksásos útunk le száguldott, majd feltekert. Hogy miért nem követett minket Miki nem tudom.
Normafán volt rétes, csak a meggylé volt kevés, Gyulának és Mikinek jutott egy pohárral. Mikinek kirendeltük előre, mert ő később ért fel.
Kicsi beszélgetős pihi után elváltunk Mikitől és Makkosmáriág együtt gurultunk le hárman, majd ott meg Gyula ment tovább más úton (haza). Gáborral kettesben folytattuk a szárnyig, amjd az aszfaltutnál a sorompó alatt, mi is elbúcsúztunk egymástól. Egyedül jöttem vissza a Kürtbe, szokatlan élmény volt így magányosan. (Remélem ebből nem lesz rendszer :-)
Megint csak egy jó kis tekerést hoztuink össze. :-)

 Börs,2013.04.25

Tibi

Szólj hozzá!

Címkék: bicaj bringa normafa kürt

A bejegyzés trackback címe:

https://kurtosnormafazok.blog.hu/api/trackback/id/tr45246448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása