HTML

NORMAFÁZÓK, avagy a KÜRT Zrt. bicajos csapata.

- Mi a különbség a fa és a bicikli között? - Fán nem lehet biciklizni, de biciklin lehet fázni. :-) Ez így nem teljesen igaz, mert van a Normafa, amire fel lehet bicajozni. Ennek bizonyítása érdekében elhatároztuk, hogy mi, vagyis a KÜRT Zrt. bicajosai, egy héten legalább egyszer feltekerünk oda Budaörsről. Ez a blog a naplója a Normafás túráinknak.

2012.05.17-i túra leírása

2012.05.16. 19:55 Kóczián Tibi

Résztvevők:
Fabiányi Gábor
Márton Miki
Kóczián TiborMegtett út hossza: 20 km
Megtett szint: ? m
A túra teljes ideje: 1 óra 34 perc
A túra nettó ideje:  1 óra 27 percNormafáig tartó út nettó ideje: kb.1 óra 4 percNormafáig tartó út bruttó ideje: 1 óra 6 perc (indulás: 18:04 / szárny 18:34 / KFKI 18:50 / Úttörővasút 19:06 / Normafa 19:10 / Normafáról elindultunk le 19:12 / szárny 19:32 / Kürt 19:38)

Röviden:

Ma kevesen voltunk. A többiek nem értek rá vagy azért nem jöttek, mert még nem vettek maguknak bicajt vagy éppen eladták az összeset. (Itt a Gáborokra gondolok.:-)
Szokásos indulás csúszott egy órát, mert mindenkinek volt valami dolga. Hűvös, de sportolásra alkalmas időjáráshoz volt szerencsénk. Izzadság nem csorgott rólunk, mert ha volt is azt a szél is leszárította.
Felfelé jó tempóban haladtunk. Miktől a KFKI-hoz felvezető aszfaltúton váltunk el, Gáborral a szokásos jobbra tartó meredek ösvényen haladtunk tovább. Meglepetésünkre később Mikivel nem találkoztunk és a Normafán sem volt fent. A rétesest is zárva találtuk, csak néhány hajléktalannak tűnő figura szorongatta a pillepalackos italát az asztaloknál. Micsoda egy lehangoló csúcs mászás ez.
- Miki hova lett?
- Talán hazament?
Kérdeztük egymástól és két perc várakozás után elindultunk le, vissza. Az Úttörővasúthoz vezető lejtőn félúton a padnál találtunk rá Mikire, aki már volt fent a Normafán, csak legurult elénk, mert unta a várakozást. Feltételezhetően éppen akkor indult le mikor mi felértünk, az étterem takarásában elkerültük egymást. :-)
Az örömteljes találkozás után Mikitől elköszöntünk és Gáborral visszagurultunk Börsre. Megint egy jót tekertünk. :-)

Budaörs, 2012.05.17
Tibi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kurtosnormafazok.blog.hu/api/trackback/id/tr264520847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása