HTML

NORMAFÁZÓK, avagy a KÜRT Zrt. bicajos csapata.

- Mi a különbség a fa és a bicikli között? - Fán nem lehet biciklizni, de biciklin lehet fázni. :-) Ez így nem teljesen igaz, mert van a Normafa, amire fel lehet bicajozni. Ennek bizonyítása érdekében elhatároztuk, hogy mi, vagyis a KÜRT Zrt. bicajosai, egy héten legalább egyszer feltekerünk oda Budaörsről. Ez a blog a naplója a Normafás túráinknak.

2012.04.18-i túra leírása

2012.04.23. 15:34 Normafázók

Résztvevők:
Bartal Laci
Fabiányi Gabi
Hegedűs Gyula
Márton Miki
Szekeres Gabi
valamint Kiss Péter a Bixpert-től és Györgyi
Megtett út hossza: 20 km
Megtett szint: ? m
A túra teljes ideje: 2 óra 32 perc
A túra nettó ideje: ?Normafáig tartó út nettó ideje: ? Normafáig tartó út bruttó ideje: 1 óra 21 perc
GPS adatok: http://www.sports-tracker.com/#/workout/surfersirl/3sern4l3isetcaqu
Turistautak.hu -val jelölt és mért utunk felfelé: http://tinyurl.com/62crccn
Turistautak.hu -val jelölt és mért utunk lefelé: http://tinyurl.com/3mp7sgo

Röviden:

Leírás:
Meglepően korán és nagy létszámmal (Gáborok, Miki, Kiss család teljes szülői kara, és én) csaptunk az ösvények közé. Pappa RIP verdájáról megemlékeztünk egy 10 mp-s néma csönddel, ezt ugyanis elcsaklizták a házuk elől, ráadásul az sem gátolta meg őket, h a kocsija is köré volt parkolva. Sajnáljuk Pappa!

A hirtelen nagy lendületnek egyébként az lett a „vége”, hogy én fejjel majdnem kidöntöttem egy útjelző táblát, annyira hallgattam a verádból előtörő zajokat. Hála FabiGabinak megúszta a tábla centikkel. :-)
Fölfelé az út jó hangulatban és egyre élénkebb remények táplálta rétes illúziókkal telt. Miki első alkalommal jött velünk az idén, volt aki már másodszor volt. :-) Így nem is közösködött velünk a szárnynál, hanem csak robogott tovább, h alig győztük beérni.

Györgyi, hitetlensége ellenére is feltekert a nagy mumusként elkönyvelt emelkedőn, aminek a tetején még a nap is kisütött! Ezt jó jelként fogtuk fel! :-)

Fent már várt minket a szabadkártyás, newcomer, Gyula. Akiről azt kell tudni, hogy „neki még jutott rétes!!”. Ebből ki lehet találni, hogy nekünk meg nem. Sajnos csak negyed 7 után értünk fel, akkorra pedig már se rétes, se sör, csak elégedett Gyula. :-)

Gyula kárpótlásul a pornó szakmával közelebbről is megismerkedett osztálytársáról mesélt nekünk, aki azóta már a szakma a szűk specialitásával foglalkozik, de ezt csak az e heti tekerés alkalmával fedheti fel. Addig a megfejtéseket várjuk a blog bejegyzés formájában. A helyes megfejtők között rétes vételi opciókat sorsolunk ki nagy mennyiségben.

Néhányan megsértődve Gyula szűkszavúságán innen haza vették az irányt, mi (Kiss család, Gyula, én) bízva abban, hogy még van esélyünk megtudni a finom részleteket eltekerünk az Erzsébet kilátóhoz és csak innen vettük hazafelé az irányt.

A NASA szintű fényvetőinkre még így sem volt szükség, hála a kedvező szezonban és szélességi körön elfoglalt helyzetünknek.

So far so good! Hajrá a héten újra! Még több rétessel és résztvevővel.

Üdv,
Laci

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kurtosnormafazok.blog.hu/api/trackback/id/tr484468620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása