HTML

NORMAFÁZÓK, avagy a KÜRT Zrt. bicajos csapata.

- Mi a különbség a fa és a bicikli között? - Fán nem lehet biciklizni, de biciklin lehet fázni. :-) Ez így nem teljesen igaz, mert van a Normafa, amire fel lehet bicajozni. Ennek bizonyítása érdekében elhatároztuk, hogy mi, vagyis a KÜRT Zrt. bicajosai, egy héten legalább egyszer feltekerünk oda Budaörsről. Ez a blog a naplója a Normafás túráinknak.

2013.04.30-i túra leírása

2013.05.02. 17:57 Normafázók

Résztvevők:
Bartal Laci
és
Fabiányi Gabi
Kóczián Tibi
Megtett út hossza: ? km
Megtett szint: ? m
A túra teljes ideje: 2 óra
A túra nettó ideje:
1 óra 24 perc
Normafáig tartó út nettó ideje:
 ? óra ? perc
Normafáig tartó út bruttó ideje: 1 óra 9 perc (indulás: 17:30 / szárny: 18:02./ KFKI 18:20 / 18:35 Úttörővasút / Normafa 18:39 / Normafáról elindultunk le ? / szárny 19:16 / Kürt 19:30 )

Megjegyzések, leírások:

A fenti időpontok, adatok Lacira nem érvényesek, mert ő egyedül indult el a megbeszélt időben. Gáborral mi sajnos késtünk vagy félórát a 17 órási induláshoz képest.
Szokásos úton mentünk fel Normafára, majd Gyula által mutatott úton a kerítések felé indultunk le. Az út elején gigantikus faágak, fatörzsek feküdtek keresztbe a turistaúton. Feltehetőleg az előző hétvégei igen szeles idő döntötte le őket. Az erdőben már kis ösvények alakultak ki a kerülésük miatt, amin bicajjal is könnyedén lehetett gurulni. Az útvonal további részén nem sikerült Gyula útját követni, még az elején lefelé vettük az irányt, ahol lendületes száguldással hamar a szokásos (klasszikus) útvonalunkhoz gurultunk. Továbbiakban a szokásos úton és módon jutottunk vissza a Kürthöz.
Normafán volt mindenfajta rétes és meggylé is. Fogyasztottunk belőlük rendesen. (Vigyorogtunk kedvesen. :-)

Szóval, megint volt egy jó kis tekerés és a végén Lacival is találkoztunk a Hollosy cukinál, amikor biztató szavaira lettünk figyelmesek, ahogy lassan guruló  kocsijának ablakából szólt hozzánk.

Börs.

2013.05.02.

Tibi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kurtosnormafazok.blog.hu/api/trackback/id/tr845262560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása