HTML

NORMAFÁZÓK, avagy a KÜRT Zrt. bicajos csapata.

- Mi a különbség a fa és a bicikli között? - Fán nem lehet biciklizni, de biciklin lehet fázni. :-) Ez így nem teljesen igaz, mert van a Normafa, amire fel lehet bicajozni. Ennek bizonyítása érdekében elhatároztuk, hogy mi, vagyis a KÜRT Zrt. bicajosai, egy héten legalább egyszer feltekerünk oda Budaörsről. Ez a blog a naplója a Normafás túráinknak.

2011.09.14-i túra leírása

2011.09.14. 19:29 Kóczián Tibi

Résztvevők:
Bartal Laci
Kóczián Tibor
Márton Miki
Tolmár Gergő
Szekeres Gabi
Megtett út hossza: 19,34 km
Megtett szint: 733 m
A túra teljes ideje: 2 óra
A túra nettó ideje: 1 óra 25 perc Normafáig tartó út nettó ideje: 1 óra 1 perc, (Lacinak 53 perc) Normafáig tartó út bruttó ideje: 1 óra 6 perc (indulás: 16:56 / szárny: 17:26-27 / KFKI 17:44-45 / Normafa 18:02 / Normafáról elindultunk le 18:31 / szárny 18:48 / Kürt 18:56 )
GPS adatok:
trackloggal van vmi kis bibi, ugyanis szerinte helyenként 243.000Km/h-val mentem. pedig tekintve a fék problémám, biztos nem mentem 200.000 fölé! J

http://www.sports-tracker.com/#/workout/surfersirl/e28sq1ubamne4v9h


Üdv,

Laci


Turistautak.hu -val jelölt és mért utunk felfelé: http://tinyurl.com/62crccn
Turistautak.hu -val jelölt és mért utunk lefelé: http://tinyurl.com/3mp7sgo
Megjegyzések, leírások:
Röviden:
Az eddig megszokott úton, vagyis normál úton mentünk fel és jöttünk le.  Miki rövidített a szokásos aszfalton, Laci hosszabbított az Erzsébet kilátóra. (Laci idejei: Teljes nettó: 1 óra 29 perc / Teljes bruttó: 2 óra 1 perc / Normafa nettó 53 perc / Normafa bruttó: 1 óra 4 perc / kilátóig nettó: 1 óra 1 perc / kilátóig bruttó: 1 óra 12 perc)

 

 

Megint jót tekertünk

 

Öten rajtoltunk a megbeszélt idő után 11 perccel. Kis csapatunk átkelt a Szabadságúton, és lelkes bolyba tömörülve nekivágott a hegyoldalnak, majd hamar szétesett, és az elnyúlt raj legközelebb a szárnynál egyesült.
 
Felfelé menetben a szárny előtt , Gábornak  összejött egy esése a technikás erdei szakaszon, kidőlt fa körüli kanyargós ösvénykénél.
Gábornak nem volt szerencséje a továbbiakban sem, mert  a szárnyhoz felérve az spd pedálba ragadva dőlt el, vidám pillanatokkal ajándékozva meg kis csapatunkat.
Két perces pihenőnk után jól megtekertük a pedálokat, és legközelebb már csak a Normafán találkoztunk. Laci ért fel elsőnek, és gyorsan tovább hajtott az Erzsébet kilátóhoz, majd visszagurult hozzánk. A réteses hozta a formáját, és persze megint elfelejtettünk csúcs fotót készíteni.
Többünknek volt sietős, így nem sokat dumcsiztunk. Gabinak nem volt szerencsés a turné, mert az artézi kútnál a járda padkázásával rögvest csinált magának egy durrdefektet. Laci kisegítette tartalék belsővel. A rövid incidens után lendületesen száguldottunk le a porzó turistautakon, magunk mögött hagyva Gergőt, ki megfontoltabban ereszti el a bringáját. A szárnynál vártuk be Gergőt, ahol nekem is sikerült egy spd pedálos eldőlést összehoznom. A Sóvirág utca elején, ahol találkozik vagy öt utcácska, egy nyitott tolókapun kirohanó gazdáját üdvözlő, jól megtermett kutyus úgy meg ijesztette Gábort, hogy dobott egy hátast a megint csak az spd pedálba becsatolva maradt a cipőinek köszönhetően.
Emlékszem, hogy Gábor a második esésén jegyezte meg, hogy: "A francba, megint vérzek". Hát igen, neki egy kicsit akciódúsra sikerült a mai napi tekerés. :-)

Budaörs, 2001.09.14.

Tibi

 

 

 


 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kurtosnormafazok.blog.hu/api/trackback/id/tr313227751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása