HTML

NORMAFÁZÓK, avagy a KÜRT Zrt. bicajos csapata.

- Mi a különbség a fa és a bicikli között? - Fán nem lehet biciklizni, de biciklin lehet fázni. :-) Ez így nem teljesen igaz, mert van a Normafa, amire fel lehet bicajozni. Ennek bizonyítása érdekében elhatároztuk, hogy mi, vagyis a KÜRT Zrt. bicajosai, egy héten legalább egyszer feltekerünk oda Budaörsről. Ez a blog a naplója a Normafás túráinknak.

2012.04.25-i túra leírása

2012.04.26. 12:03 Normafázók

Résztvevők:
Bartal Laci és valamint Kiss Péter a Bixpert-től
Szekeres Gabi és barátja Vörös MikiMegtett út hossza: 18,7 km
Megtett szint: ? m
A túra teljes ideje: 1 óra 43 perc
A túra nettó ideje: ?Normafáig tartó út nettó ideje: ? Normafáig tartó út bruttó ideje: 1 óra 13 perc
GPS adatok:
http://www.sports-tracker.com/#/workout/allmyway/21qb22pgpvor5rem
Röviden:

17:30-kor akartunk indulni, enyhe szélben és napsütéses időben. Ezúttal egy idegenlégiós is csatlakozott Vörös Miki barátom személyében, aki egy 4 napos SixSigma tréninget koronázott meg a Normafa túrával.  Így én FabiGabi Spéciével tettem meg a távot, ami nagyon frankón működött. Bartal Laci és Kiss Peti egy kicsit előbb indultak el. A klasszikus úton jutottak fel. Mi 10 perces hátrányból és egy kis közelítéssel, a KFKI előtti kurflit kihagyva jutottunk a célba.
Figyelem most jön a csattanó! Laciék és még mi is nyitva találtuk a rétesezőt. Érkezésünkkor a többiek lassacskán már a sörözést is befejezték. Mi is csatlakoztuk és 20 percet lazítottunk beszélgetés közben. A klasszikus lefelé vezető úton is szorosan követte egymást a két páros. Lent Börsön még találkozunk a murvás út alján, aztán Laci velünk jött vissza a KÜRT-be. Miki rendesen elfáradt, nagyon tetszett neki az útvonal és a csapat.
 
Üdv:

Szekeres Gábor 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kurtosnormafazok.blog.hu/api/trackback/id/tr884474562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása